Studievalg og videregående studie

Kvote 2 Jura - Hjælp motiveret ansøgning

20. februar 2011 af Legenden_1 (Slettet)

Goddag allesammen :)

Nu er det sådan, at jeg drømmer om at studerer jura. Jeg har tænkt mig at søge ind på kvote 2, da jeg mener det

er min bedste chance. Har tænkt over den motiverede ansøgning, som man skal skrive, og vil rigtig gerne have noget hjælp til den. Jeg har en aftale med en studievejleder, og vil derfor gerne skrive en ansøgning, som jeg kan vise frem, sådan at jeg kan modtage noget konstruktiv kritik. Vil derfor rigtig har nogle gode pointers af jer brugere, til hvordan man skal gribe den an, og hvis nogle ligger inde med en ansøgning, vil jeg rigtig gerne se den.  

Mange tak

mvh

Christian


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2011 af loveyoualot (Slettet)

Hej Alle   :-)    

Jeg står selv i den situation, at jeg vil søge optagelse på kvote 2, jeg ville SÅ gerne se, hvordan en ansøgning stilles op, det er jo ikke som en alm ansøgning, så har nogen af jer et eksempel..

Det håber jeg, jeg har bare intet kunne finde på nettet, præcis som alle andre skriver de heller ikke kunne..

Håber høre fra en af jer..

Hyg jer..


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. marts 2011 af 150972 (Slettet)

Hej med jer,

Prøv lige engang at læse nedenstående igennem. I få der rigtig mange informationer om, hvad Københavns universitet lagde vægt på sidste år. Der er sikkert ikke de store forskelle på hvad der lægges vægt på i år.

http://studier.ku.dk/optagelse/kvote2/vurderinger2010/jura/

I kan ikke bruge andres motiverede ansøgninger til noget. I har jeres særlige "historie" som I skal sætte i forhold til juraSTUDIET, ikke kun at I vil være jurister eller advokater men studere jura.

Held og lykke.


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. marts 2011 af loveyoualot (Slettet)

 Hej igen..

Den er jeg med på, det har jeg gennemlæst, helt enig man kan ikke skrive andres af, så ville man helt sikkert ikke blive valgt, da det skal være ens egen historie, det er opstillingen jeg tænker på, jeg er slet ikke  "dus" med det. En almindelig ansøgning kender man..


Brugbart svar (4)

Svar #4
02. marts 2011 af 150972 (Slettet)

Hej igen,

Du skal egentlig "bare" skrive en almindelig ansøgning (1-2sider) hvor du skriver de ting ned som du mener vil komme dig til gode på jurastudiet. Det er alt fra din ansvarlighed og selvstædighed som du har fra dit arbejde eller hvordan din sportsgren har gjort dig målrettet og samtidig procesorienteret.

Indledning - gerne kort og appetitvækkende - hvem er du?

Hvad kan du i forhold til jurastudiet?

Kan du tilbyde noget til studiemiljøet?

Har du faglige kvalifikationer der er relateret til jurastudiet og hvordan vil du bruge dem? (kig evt. den nye studieordning igennem (hvis det er KU)) Er der elementer der som tiltaler dig?

Hvad vil du bruge uddannelsen til? Drømme? Det er her du kan bruge din målrettethed fra sport. Du er jo ikke en der giver op halvvejs vel? Du bør måske overveje flere mål, EU fordi du synes at et eller andet område i EU er super spændende eller løn og ansættelseskontrakter er præcis det du vil arbejde med nu hvor du har været ansat som butiksbestyrer og har set mangler i ansættelseskontrakterne.

Du bør vise at du ved hvad du går ind til (studieordningen). Du bør også læggeg vægt på nogle af de fabelagtige menneskelige kompetencer du har såsom empati og din sociale entelligens - det kræver alligevel en stor del af en selv at have med mennesker at gøre fx som advokat. Tit er dine klienter uden uddannelse og taler og opfører sig langt fra din verden, vis at du også forstår disse mennesker og ikke væmmes ved dem, det er dem der betaler dit hus i Hellerup.

Håber du kan bruge det til noget.


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. marts 2011 af loveyoualot (Slettet)

 Hej igen...

Tusind tak, det var et fantastisk svar...

Du er til stor hjælp, tak..

Hilsen fra Christina...


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. januar 2014 af Melissa123456 (Slettet)

Hej alle sammen...Undskyld at jeg forstyrrer et par år efter i havde jeres samtale. 
Jeg skal selv søge ind i kvote 2 til Jura og er på bare bund hvad angår ansøgningen. Kan jeg få lov til, at kigge på jeres og evt. bruge det til inspiration? 
Jeg håber på, at snarest høre fra jer.
M.V.H Melissa (: 


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. januar 2014 af 150972 (Slettet)

En ansøgning bør ikke kopieres! Dine forudsætninger for at søge et job som studerende på jurastudiet er meget anderledes end andres. Brug de generelle råd der er opstillet i denne tråd og brug din kostbare tid på selv at skrive din ansøgning. Hvis du er helt på bund må du jo Google "ansøgning".

God arbejdslyst - du vil det jo ik?

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. februar 2014 af shushu2468 (Slettet)

Kære 150972 .....
Du behøver ikke, at antage ting om mig, som du ikke aner en skid om.
Jeg har lavet alt forarbejdet --> Jeg har skrevet ned alle de ting, som jeg mener, er relevante og skal med i ansøgningen. Jeg har læst bøger om studiet og noteret ned, hvilke ting so skal være der.
Jeg kan dog stadig ikke helt finde ud af, hvordan det skal opstilles.
Derfor kan jeg ikke forstå, hvad du mener med, at skulle kopiere en ansøgning? Enten må du være meget dum eller så er du bare en dramaqueen :). Du kunne spørge, hvad jeg skulle bruge den til, inden du begynder med at anklage for alt muligt.
Til din information: JO JEG VIL DE RIGTIG MEGET! Dette er også en af grundene til, at jeg vi have det hele til at være perfekt. Derfor skriver jeg rundt og er på udkig efter inspiration osv.
Hav et godt liv og tak for din meget unødvendige kommentar :).


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. februar 2014 af 150972 (Slettet)

Hov hov.. Ro på! Læs lige hvad jeg skriver, jeg antager intet om dig.

Med den måde du svarer på kan jeg kun sige at det er dig det vil optages og mig der har været på uddannelsen så held og lykke

Brugbart svar (0)

Svar #10
06. februar 2014 af shushu2468 (Slettet)

*Du vil det jo ikke?* ....hahha
Okay du er meget moden...det skinner helt igennem.
Haha tillykke med din titel og mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #11
24. oktober 2018 af KLM19 (Slettet)

Hej Chrstian

Jeg kan se, at du har fået en masse gode råd allerede. Jeg vil dog også lige komme med et lille input, som måske kan være behjælpeligt. Jeg sad selv i den svære situation at skulle skrive en kvote 2-ansøgning, men vidste ikke ret meget om det. Efter at have søgt lidt rundt på nettet, besluttet jeg for mig at få hjælpe udefra, da der er virksomheder, der beskæftiger sig med netop at hjælpe med kvote 2-ansøgninger. 

Der er lidt forskellige virksomheder, som kan hjælpe med at udarbejde en kvote 2-ansøgning men jeg gjorde brug af Go' Kvote 2. De var rigtig gode, hjælpsomme og servicemindede. De sørgede i hvert fald for, at jeg hele tiden var med i processen, og havde noget at skulle have sagt i forhold til min egen ansøgning. 

Jeg vil i hvert fald rådgive dig til at tage kontakt til dem, de hjalp mig rigtig meget!!

Mvh 

KLM19


Skriv et svar til: Kvote 2 Jura - Hjælp motiveret ansøgning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.