Matematik

matematik andengradspolynomier faktorer

21. februar 2011 af sport123 (Slettet)

 Det ligger vedhæftet Opløs følgende andengradspolynomier i faktorer:

<span style="font-family:"Andale Sans","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:DA">a) f(x)=x^2+6x-7

<span style="font-family:"Andale Sans","sans-serif"; mso-bidi-font-family:Arial;mso-ansi-language:DA">b) g(x)=3*x^2+6x-429


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man faktoriserer et 2.-gradspolynomium ved at finde rødderne r1 og r2 i polynomiet. Derved kan
2.-gradspolynomiet f(x) = ax2 +bx +c skrives som f(x) = a·(x -r1)·(x -r2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2011 af SuneChr

Find rødderne, hvis de findes, i hvert af polynomierne.

f:    ( x - x1 ) * ( x - x2 )

g:   3 * ( x - x3) * ( x - x4 )


Skriv et svar til: matematik andengradspolynomier faktorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.