Matematik

omregning, i specifikke opgaver

23. februar 2011 af cecilied34 (Slettet)

Hejsa.

Jeg sidder her med to opgaver, hvori der skal omregnes nogle tal.

3 m3 vand, hvor mange L er det, og hvordan regner jeg mig frem til det?

hvordan regner jeg 0,35 m3 om til cm3 ?

Håber der er nogen der kan hjælpe.
 



Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2011 af M-Sorensen (Slettet)

 1m3 = 1m x 1 m x 1m

1m = 100cm

1m x 1m x 1m = 100cm x 100cm x 100cm

= 1,000,000cm3 (1 million cm3) = 1 x10^6 cm3


Svar #2
23. februar 2011 af cecilied34 (Slettet)

35 * 35 * 35 ?

og så får jeg det i cm3 ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. februar 2011 af M-Sorensen (Slettet)

 3 m3 = 3.000 liter

Nej

for at omregne skal du jo så gange med 1 million.
= 0,35*1.000.000=350.000 cm3


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. februar 2011 af mathon

   skriv

              3 m3 = 3·(10·dm)3 = 3·103 dm3 = 3000 L


              0,35 m3 = 0,35·(102·cm)3 = 0,35·106 cm3 = 350000 cm3


Svar #5
23. februar 2011 af cecilied34 (Slettet)

Tak for jeres hjælp!

Bare lige for at se, om jeg har forstået det rigtigt:

3 m3 = 3.000 liter

og

0,35 m3 = 350000 cm3

?


Brugbart svar (1)

Svar #6
23. februar 2011 af M-Sorensen (Slettet)

 Jep


Svar #7
23. februar 2011 af cecilied34 (Slettet)

Tak (:


Skriv et svar til: omregning, i specifikke opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.