Matematik

• Brug tretrinsreglen til at bestemme den første afledede for funktionen f(x) = x^2.???????

23. februar 2011 af charlotteolsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Ja, som overskriften siger, 

• Brug tretrinsreglen til at bestemme den første afledede for funktionen f(x) = x2.

Jeg forstår ikke dette spørgsmål, og jeg skal lave opgaven i Ti-nspire CAS...

HJÆLP???????

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2011 af NejTilSvampe

 det lyder ret underligt at bruge cas værktøj til tretrinsreglen :S 

Men den kommer jo til at hedde

Δy / Δx =  [(x+Δx)^2 - x^2 ] / Δx


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. februar 2011 af mathon

se


Svar #3
23. februar 2011 af charlotteolsen (Slettet)

 Ej, hvor er i bare gode!

Tusind  tak, i har virkelig reddet min aften..

og ja, jeg ved godt det er underligt at bruge cas, men min lærer er heller ikke rigtig klog..


Skriv et svar til: • Brug tretrinsreglen til at bestemme den første afledede for funktionen f(x) = x^2.???????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.