Matematik

Hjælp med en ligning - haster

27. februar 2011 af HOTNOT (Slettet)

Hej folkens :)

Jeg har nogle ligninger for til imorgen, og der er lige en jeg ikke kan finde ud af! Her er den:

x - 4x + 8 = -5x

Help me please har gjort et forsøg men mere kan jeg ikke finde ud af:

x - 4x + 8 = -5x

x - 4x + 8 - x = -5x - x

4x + 8 - 8 = -5 - 8


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Hvad skal du med den?? Skal du isolerer???


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2011 af Gmudi (Slettet)

 Isolere tal og x'er på hver sin side.

-5x - x +4x = +8

-2x = +8

x = ?


Svar #3
27. februar 2011 af HOTNOT (Slettet)

Skal finde ud af, hvad x er.

#2
 

 Isolere tal og x'er på hver sin side.

-5x - x +4x = +8

-2x = +8

x = ?

Hvad mener du? Efter lighedstegnet står der -5


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)


Svar #5
27. februar 2011 af HOTNOT (Slettet)

DET SKAL BARE VÆRE SIMPELT! :) Ikke noget med at isolere, man skal bare finde x.


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Du behøver ikke råbe med store bogstaver. Det drejer sig jo netop om at isolere x . Du skal blot selv tage det sidste skridt i #2 til at finde x.


Svar #7
27. februar 2011 af HOTNOT (Slettet)

Ok, det var ikke meningen, sorry!


Skriv et svar til: Hjælp med en ligning - haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.