Tysk

Tysk: Eksamensstil?

11. maj 2005 af molle18 (Slettet)
Hej hej!

Jeg har lige været oppe i tysk! - rigtig god tekst! Hvad siger I?

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2005 af metzz (Slettet)

Hejsa.. Jeg syntes også at teksten var forståelig og lige til at gå til, dog ret "uhyggelig".. Håber jeg har forstået den rigtig.. Hvad har I sådan taget fat i??

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2005 af Nn (Slettet)

Har også været oppe i tysk idag..let at læse, men synes ikke der var nok at tag fat på i teksten..synes ikke den var så god..øv øv. Vil gerne høre hvad i andre har lagt vægt på..?!

Knus

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2005 af metzz (Slettet)

Jeg lagde vægt på at laura og alexander begge var ret naive, og hvorfor de var det. og noget med arrangeret ægteskab, fordi tilsidst fejrer de jo laura og alex hos den skøre familie. Og så har jeg skrevet noget om at det hele går meget hurtig mellerm dem, og at de ikke kender hinanden godt. Så har jeg lagt vægt på den måde alex + forældrer bor, og at alex sover i samme værelse/seng som hans lillebror, hvilket er ret underligt.. osv.. Hvad med jer??

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. maj 2005 af *D* (Slettet)

ok... har skrevet noget af det samme.... Synes teksten var rigtig nem og læselig men det eneste store minus der skete ved den her eksamen var at jeg havde lånt en computer hvor der ikke var tysk stavekontrol på.... og har lige tjekket mine fejl og har 23 steder hvor der er noget forkert... det er virkelig surt!!!
jeg kan jo slet ik leve op til min årskarakter på 10... :(

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj 2005 af danielruhmann (Slettet)

http://www.wordswithoutborders.org/article.php?lab=Borschtsch
Så kan i læse den på engelsk.

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. maj 2005 af Mafia girl (Slettet)

Hey!
Hvis man ska´ høre min mening om teksten synes jeg den var ret fesent...
Den var let læselig, men jeg tænkte... Aarrrgh, endnu en latterlig tekst, ligesom den man fik til den skriftlig dansk..
Jeg tog mere vægt på kærlighed ved første blik... Laura´s og Alexander´s blikke der rettes imod hinanden, deres længsel til hinanden at de vil ses osv...
Men ellers var da tysk stilhæftet fair, synes nu alligevel at man burde tage tekster der var lidt mere interessant, ligesom hf´er fik idag til den tyske eksamensstil!

Brugbart svar (0)

Svar #7
12. maj 2005 af *D* (Slettet)

hmmm... hvor lang er jeres stile...???
Min tysklærer har nemlig hele tiden sagt at de skulle være mellem 3-5....

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. maj 2005 af miss senta (Slettet)

Hey.
har også lige skrevet tysk eksamen stil, og min tysk lærer har altid sagt at delopgave 2 plus 3 skal fylde omkrng 400 ord, men skrev altså selv 751 ord her til eksamen.. så nu må jeg jo se hvad censorne siger til det.. hvor meget har I ca. skrvet?

Brugbart svar (0)

Svar #9
13. maj 2005 af Rofl (Slettet)

Tror samlet jeg skrev 650 ord..
Synes det var en homo tekst..
Var ikk nok at skrive.. Og ikk særlig meget der skulle læses mellem linierne. Sys næsten kun det var det der stod dér, man kunne forholde sig til og skrive om!

Brugbart svar (0)

Svar #10
14. maj 2005 af tita (Slettet)

min opg. 2 og 3 fylder ca. 600 ord. For mig betyder det ik så meget hvormeget ens stil fylder.. det vigtigste er at man forstår teksten og har de rigtige og vigtige pointer med.

i min stil gjorde jeg meget ud af at forklare og beskrive forskellen på Laura og Alexander.. Både familiemæssigt og tankemæssigt er de jo ret forskellige.. dog er der en ting, som det samme og det er at de gerne vil have hinanden.--> laura nævner jo at hun gerne vil være alene med ham... og Alexander siger til sidst at hun vil blive en skøn brud...

Skriv et svar til: Tysk: Eksamensstil?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.