Matematik
bestem integralet uden hjælpemidler :(
hej
kan nogle hjælpe med at bestemme integralet og give en fortolkning af resultatet geometrisk af nedenstående?
∫20 (4x-x2)dx
Svar #1
02. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)
Find en stamfunktion F(x) til integranden f(x) = 4x -x2 . Benyt, at ∫ xn dx = xn+1/(n+1) + k .
Svar #2
02. marts 2011 af littlej (Slettet)
Din geometriske forklaring, er at dit resultat også er arealet imellem x værdierne.
Svar #3
02. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)
Den geometriske forklaring er, at integralet er aralet mellem graferne for funktionerne f(x) = 4x og g(x) = x2 og linien med ligningen x = 2 .
Skriv et svar til: bestem integralet uden hjælpemidler :(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
