Matematik

vektor

06. marts 2011 af kalokdk (Slettet) - Niveau: A-niveau

  Bestem tallet t, så vektorerne

vektor a = ( 2 over 2t-3) og vektor b (4 over 7t-5) er
er parallelle.

HJÆLP


Brugbart svar (3)

Svar #1
06. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

To egentlige vektorer a og b er parallelle, hvis og kun hvis vektorerne â og b er vinkelrette på hinanden. Løs derfor ligningen

âb = 0

som ligning i t.


Svar #2
06. marts 2011 af kalokdk (Slettet)

 hvad mener du med, som ligning i t ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Når du indsætter koordinaterne for dine vektorer i ligningen âb = 0 , fremkommer der en ligning i t, som så kan løses.


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.