Matematik

Eksponentielle- og potens funktioner

06. marts 2011 af kadah (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej portalen. Håber i kan hjælpe mig med lidt matematik... 

- Hvordan findes sammenhængen mellem procentvis ændring i x og i y for en potensfunktion

- hvordan løses ligninger med hver af de to typer funktion

På forhånd tak... 


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Potensfunktion : y = b·xa .

Procentvis ændring:

(y(x(1+r)) - y(x)) / y(x) = (b·(x(1+r))a - b·xa) / (b·xa) = (1+r)a - 1


Skriv et svar til: Eksponentielle- og potens funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.