Matematik

reducer

08. marts 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

5a+2b-a-2b=4a

6b+2a-4b+4a=2b+6a

7a+2a-7b-2b=9a-9b

5a+2a+6b-3a-5b=4a+b

8b-3b+4a+4a-3b=8a+2b

6a+6a-3b-5b-10a=2a-8b

Er det rigtigt?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2011 af mathon

    Ja


Svar #2
08. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Tak.


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.