Matematik

nogen der kan huske verdens nemmeste matematiske regel!?!?

12. maj 2005 af mettma (Slettet)
a/b/c = (a*c)/b.
er det rigtigt? eller er det:
a/b/c = a/(b*c).

på forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2005 af fox_joker14 (Slettet)

det første

Svar #2
12. maj 2005 af mettma (Slettet)

mange tak!

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2005 af 404error (Slettet)

#0: Den nederste

a/b/c = (a/b)/c = a/(b*c)

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj 2005 af frodo (Slettet)

ja, det kommer lidt an på hvad der menes!

husk parenteserne!!!

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. maj 2005 af 404error (Slettet)

#4: Præcis. Division er dog det, man kalder venstre-associativt, dvs. uden parenteser evalueres udtrykket

a/b/c

altid fra venstre mod højre. Deraf svaret i #3. Parenteser er altid en god ting, med mindre man er meget sikker i præcedens.

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. maj 2005 af Angorakat (Slettet)

den nederste, og husk den, man glemmer den så tit

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. maj 2005 af fox_joker14 (Slettet)

Vups... Har det med at læse udtryk højre mod venstre...


Skriv et svar til: nogen der kan huske verdens nemmeste matematiske regel!?!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.