Matematik

Løs (f+g)(x+1)=3

08. marts 2011 af Freyr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse følgende funktion?

 (f+g)(x+1)=3


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Divider med (f+g) på hver side i ligningen, og isoler så x .


Skriv et svar til: Løs (f+g)(x+1)=3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.