Fysik

Er det en korrekt udregning

10. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 2. Two moles of an ideal monatomic gas are kept in a container with a moveable piston at a pressure of 5.0 * 105 Pa and a temperature of 300 K. The gas is heated so that the temperature is increased to 400 K without changing the volume. Find:

a. The new pressure of the gas

2 mol * 8,31 * 800 / 5,0 * 10 ^5 = 0,026 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2011 af Anxyous (Slettet)

 Enheder, enheder, enheder.


Svar #2
10. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 2 mol * 8,31 J/mol*k * 800 K / 5,0 * 10 ^5 pa = 0,026


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Benyt, at PV/T brøken er konstant. Ved konstant rumfang V haves så

P1·V / T1 = P2·V / T2 , eller

P2 = (T2 / T1)·P1 = (4/3)·P1


Skriv et svar til: Er det en korrekt udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.