Kemi

pH kemi A

13. marts 2011 af leiflink (Slettet)

Jeg sidder fast i en opgave - håber der er nogen der kan hjælpe!

Det er afgørende for titreringens pålidelighed, at praktisk taget alle jern(II)ioner har reageret, før der indstiller sig ligevægt. Her har pH-værdien stor betydning.

Vi betragter en given opløsning, hvor følgende ioner findes i de angivne koncentrationer:

[Fe2+] = 0,45mM

[Fe3+] = 40,5mM

[MnO4-] = 0,018mM

[Mn2+] = 7,92 mM

Hvilken pH-værdi må opløsningen maksimalt have, for at den ønskede reaktion kan forløbe?
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. marts 2011 af Ctina18 (Slettet)

 Har du fundet ud af det ? :)


Skriv et svar til: pH kemi A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.