Matematik

ortogonale vektorer

14. marts 2011 af 215 (Slettet)

 skal til termin imorgen.. så sidder og øver lidt..

dette prøve sæt

http://uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF10/Proever%20og%20eksamen/Tidligere%20skriftlige%20opgavesaet%20stx%20og%20hf/Matematik/100601_mat_A_stx.ashx

opgave 2 

t = -1 ? ikke ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. marts 2011 af peter lind

ja


Svar #2
14. marts 2011 af 215 (Slettet)

 Lol.. nogen som lige kunne fortælle hvordan jeg isolere x i 4/5 = 5/x ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2011 af peter lind

Gang ligningen med x og divider med 4/5 eller løst sagt gang over kors.


Svar #4
14. marts 2011 af 215 (Slettet)

altså ?
4x/25=25/4x ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. marts 2011 af peter lind

Nej. Prøv først at gange ligningen med x


Svar #6
14. marts 2011 af 215 (Slettet)

 4x/25 = 25/4x ? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. marts 2011 af peter lind

Hvis du ganger 25/x med x hvad får du så?


Svar #8
14. marts 2011 af 215 (Slettet)

 25?.. men 4 tallet er i vejen

4x/25=25/4x <=> 4x*x/25=25x/4x <=> 4x^2/25=25/4


Brugbart svar (0)

Svar #9
14. marts 2011 af peter lind

Se lige det du spurgte om i #2.  Du havde 4/5 = 5/x. Gang denne ligning med x


Svar #10
14. marts 2011 af 215 (Slettet)

 4x/5 = 5x/x <=> 4x/5 = 5/1


Brugbart svar (0)

Svar #11
14. marts 2011 af peter lind

ja. Gang så ligningen med 5

Dernæst divider ligningen med 4


Svar #12
14. marts 2011 af 215 (Slettet)

 ah.. så kom den.. ville rette efter jeg bliver færdig.. ?


Svar #13
14. marts 2011 af 215 (Slettet)

 kunne du hjælpe med opgave 12 a).. kan ikke finde frem til hvordan jeg skal beregne mig frem til en ligning for linjen l ?..


Skriv et svar til: ortogonale vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.