Matematik

Nogen der kan hjælpe med statistik???

15. marts 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: C-niveau

(se vedhæftet billedfil) Sidder total fast med den her opgave nogen der ved hvordan man løser det??? ved ikkke hvordan jeg finder frekvens - normalt får man et datasæt men ikke her..........

a) tegn sumkurven, og bestem medianen

- kan godt selv bestemme medianen

Vedhæftet fil: Untitled1111111.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2011 af absoultly (Slettet)

En sumkurve er en kurve i koordinatsystem med observationer på x-aksen og kumulerede frekvenser på y-aksen...

du tager din y værdi for dit x...

Hvis y = 2 når x=1, og y = 6,5 når x=2, 

så vil dit første hak på sumkurven gå op til 2, og dernæst op til 8,5 (2+6,5) og dernæst til (8,5 + 16) 24,5....  osv indtil du forhåbentlig ender ved 100 %....


Svar #2
15. marts 2011 af jrnh555 (Slettet)

det med kumuleret frekvens forstår jeg godt, men forstår ikke hvordan jeg skal aflæse et datasæt ud fra den kurve


Svar #3
15. marts 2011 af jrnh555 (Slettet)

nogen der gider fortælle hvordan det her skal gøres?


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe med statistik???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.