Matematik

Isolere x i andengradsligning

15. marts 2011 af asdfgqwert (Slettet)

 Hvordan isolerer jeg x i ligningen y=1/100x^2 + 1/10x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Find rødderne i 2.-gradsligningen i x .


Svar #2
15. marts 2011 af asdfgqwert (Slettet)

 Kan jeg få et resultat sammen med en forklaring? min hjerne fungerer overhoved ikke lige nu :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så burde du lave lektier på et tidspunkt, hvor der er bedre kontakt med de øverste hjernevindinger.

Løs ligningen

(1/100)x2 + (1/10)x - y = 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Hilsen fra din mat.-bog:

ax^2+bx+c=0

d= b^2-4ac

x= [-b ± √d] /(2a)


Svar #5
15. marts 2011 af asdfgqwert (Slettet)

 Jeg er dum nogen gange >.<


Skriv et svar til: Isolere x i andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.