Matematik

hjælp til vektorer

17. marts 2011 af studerende82 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Bog Mat AB 1

opg. 551
om vektorerne a og b er det givet, at
x=5a-3b
y=2a+4b

hvor x=(-18 over 20) og y=(-2 over 34)

opg. 552
Find koefficienterne x og y i opløsningen

x=(2 over -6)+y(-1 over 4)=(1 over 2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: hjælp til vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.