Fysik

molekyler

17. marts 2011 af Nadiakb (Slettet) - Niveau: C-niveau

Find antallet af molekyler i luften ved et atmosfærisk tryk på 1 atm.

Luftens densitet p = 1,2928 kg / m3

luftens molmasse = 28,970.10-3 kg /mol

1 mol = 6,02.1023 molekyler


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Svaret kommer til at hænge i luften, hvis der ikke er angivet et rumfang, for hvilket antallet af luftmolekyler skal beregnes.


Skriv et svar til: molekyler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.