Fysik

s=k*t^2 hvad er K

20. marts 2011 af hinder (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har om Galileis faldelov

denne formel ved jeg er blevet om skrevet

Så den ser sådan ud så den er mer enkel s=k*t^2

Men mit problem er jeg er ikke helt sikker på hvad k er


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2011 af mathon

    

                        k = (1/2)g


Svar #2
20. marts 2011 af hinder (Slettet)

Så k er =(1/2) tyngdeaccelerationen?


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. marts 2011 af mathon

   ja
er jo et særtilfælde
af
                                       s = (1/2)·a·t2 + vo·t + so
med
  a = g
  vo = so = 0
                                       s = (1/2)·g·t2

                                       s = k·t2
 


Svar #4
20. marts 2011 af hinder (Slettet)

okay super skulle lige være helt sikker :)


Skriv et svar til: s=k*t^2 hvad er K

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.