Matematik

find tangenten

21. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 F(x)= 2x^2 * (4x^2-4)^2

F(x) = 2x^2 * 16x - 16

eller skal den regnes således 

2x^2 * 8x - 8x

jeg skal finde tangenten for f(x) men jeg ved ikke om dette er korrekt 


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. marts 2011 af mathon

      F(x) = 32x6 - 64x4 + 32x2


Svar #2
21. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 #1 Tak


Svar #3
21. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 Men hvor kommer de 6 fra i 32x^2 og skal den ikke differentieres yderligere skal nemlig finde x = 0,5 for f(x) for skal udregne tangenten


Skriv et svar til: find tangenten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.