Matematik

Matematik B August 2010

22. marts 2011 af Mariazen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er nogen der ligger inde med matematik B August 2010 eksamens sæt med og uden hjælpemidler fra HHX? 


Svar #3
23. marts 2011 af Mariazen (Slettet)

 Hov glemte vist at skrive vejledende løsninger til august 2010 hhx matematik b. 


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. marts 2011 af Duffy

Hov glemte vist at skrive at løsningerne til august 2010 hhx matematik b, skal ud selv diske op med...

Huske mellemregninger ;-)


Svar #5
23. marts 2011 af Mariazen (Slettet)

 Duffy: Lidt svært at diske op med noget man ikke har. Jeg spørger efter løsningerne til Eksamens sættet.


Brugbart svar (1)

Svar #6
23. marts 2011 af Duffy

Her er lidt facit til

Uden hj.

opg 1) 30%


opg 2) f '(x) = -3x^2+6


opg 3) x = 10


opg 4) f(x) = 189(1,02)^x


opg 5) Gør dig klart, hvad en vil sige at noget er en løsning til en ligning.

x = 2 v (x = -1 [skal vises])


Brugbart svar (1)

Svar #7
23. marts 2011 af lone1999 (Slettet)

 #0 - Ret svært at se, at det skulle være en besvarelse af sættet, du søgte ud fra dit spørgsmål.


Brugbart svar (1)

Svar #8
24. marts 2011 af Duffy

#7: Jah, er det kun facit eller er det alle opgaverne gennemregnet fra ende til anden med alle tilhørende mellemregninger der ønskes?


Brugbart svar (1)

Svar #9
24. marts 2011 af Duffy

Rettelse til #6:

opg 5) Gør dig klart, hvad DET vil sige, at noget er en løsning til en ligning.


Svar #10
24. marts 2011 af Mariazen (Slettet)

 sorry :( Det er facit til den med hjælpemidler jeg søger. Er der nogen af jer der ligger inde med facit til Matematik B August 2010 HHX?


Svar #11
24. marts 2011 af Mariazen (Slettet)

 Og beregningerne selvfølgelig. 


Brugbart svar (2)

Svar #12
25. marts 2011 af Duffy

F*ck hvor denne her tråd allerede er begyndt at kede mig...

:O


Brugbart svar (1)

Svar #13
02. maj 2012 af MCKoege (Slettet)

Jeg kunne også godt tænke mig den :P 
Har du fundet den?


Brugbart svar (1)

Svar #14
02. maj 2012 af MCKoege (Slettet)

Jeg kunne også godt tænke mig den :P 
Har du fundet den?


Skriv et svar til: Matematik B August 2010

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.