Matematik

funktion

22. marts 2011 af sanee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp til at løse denne opgave.

Om en eksponentielt voksende funktion f(x) oplyses det, at f(2)=1 og f(4)=9

Jeg skal ud fra disse oplysninger bestemme en forskrift for f(x).


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2011 af 3bt (Slettet)

Jamen du har allerede fået opgivet koordinat punkterne, så du skal bare starte med at finde a. Og det gør du ved at bruge: a= ( x2 - x1 ) roden af (y2/y1)


Svar #2
22. marts 2011 af sanee (Slettet)

mener du sådan her?     a=4-9/1-2=5        


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.