Matematik

Grundmængde og reducer

22. marts 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Angiv en grundmængde for de variable.

E Om en tings højde,x,ved man at x+3=5 grundmængde=2

Reducer 2+2*3=8

Er det rigtigt

Tak på forhånd.


Svar #1
22. marts 2011 af pige24 (Slettet)

a En gruppe med 3 drenge og 2 piger sammen med en anden gruppe med en dreng og 4 piger.

a 6piger +4drenge eller 6p+4d

B 20 kakaomælk til hver af ugens fem skoledage i 40 uger.

B 20k til hver af ugens 5s i 40u

C 3 stykker kridt om dagen til hver lærer i 200 skoledage

C 3k om dagen til hver lærer i 200s

D 14 bøger til hver elev i hver af de 3 7.klasser på skolen.

D 14b til hver af de 3k

Er det rigtigt?


Skriv et svar til: Grundmængde og reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.