Matematik

Vektor og ti 89

22. marts 2011 af kalokdk (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Nogen der kan hjælpe med hvordan jeg skriver vektorregning ind på TI-89 lommeregneren??

Eksempelvis når jeg skal finde en vinkel mellem to vektorer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2011 af AskTheAfghan

Vedhæftet fil.

Vedhæftet fil:Resp_kalokdk_23.03.11.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2011 af AskTheAfghan

Min fejl. - Her er den rigtige vedhæftet fil.

Vedhæftet fil:Resp_kalokdk_23.03.11.png

Brugbart svar (2)

Svar #3
23. marts 2011 af mathon

eksempel

                           →                           →
                            a = [1,2,3]              b = [4,5,6]

                            Define a = [1,2,3]
                            Define b = [4,5,6]

                            cos-1(dotP(unitV(a),unitV(b)))


Skriv et svar til: Vektor og ti 89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.