Matematik

Ligninger

23. marts 2011 af sherii (Slettet)

hej jeg hedder Sofie og har det meget svært med Ligninger og jeg går i 7 klasse kender i en rigtigt god metode til hvordan jeg kan løse en 7 klasses ligning " FOREKSEMPEL DEN HER"    4x - (3x - 6) = 18 

PLEASE I MÅ HJÆLPE MIG HAR SNART PRØVE TIL DET.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2011 af pige24 (Slettet)

4x-3x+6=18

x+6=18

x+6-6=18-6

x=12

Med forbehold for fejl.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2011 af placebo321 (Slettet)

4x-(3x-6)=18

4x-3x-6= 18

x-6=18

x=12


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.