Matematik

Hjælp til en funktion

24. marts 2011 af Jenifferlopzz (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Kan simpelthen ik' finde ud af at regne denne her .. 

En funktion er givet f(x)=2ln(x)+5x^3 

bestem f ' (2) ?? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Bestem først f'(x) og indsæt så x = 2 i forskriften for f'(x) .


Svar #2
24. marts 2011 af Jenifferlopzz (Slettet)

 hvordan bestemmer jeg f ' (x) ??


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ved at differentiere f(x) . Benyt, at (ln(x))' = 1/x , og (xn)' = n·xn-1 .


Svar #4
24. marts 2011 af Jenifferlopzz (Slettet)

 men kan det så passe den giver x=6


Skriv et svar til: Hjælp til en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.