Matematik

Bestemmelse af regnforskrift for eksponentialfunktion

27. marts 2011 af taghi (Slettet)

HEJ SP
jeg har fået en opgave der lyder:
Bestem en regnskrift for eksponentialfunktionen, f (x) = a^x
som går gennem punktet (1,1/3)

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2011 af mathon

                             (1/3) = a1 = a


Skriv et svar til: Bestemmelse af regnforskrift for eksponentialfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.