Matematik

matematik, korrekt?

29. marts 2011 af Dennisen (Slettet)

Ser dette korrekt ud? hvis ikke, hvordan gør jeg ?

http://peecee.dk/upload/view/298461


Svar #1
29. marts 2011 af Dennisen (Slettet)

jeg har fået afvide at det skulle være forkert.. men jeg kan ikke se, hvad jeg ellers kan gøre.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2011 af Walras

Du differentierer jo bare en tilfældig funktion.. Du skal differentiere den funktion, der er opgivet i din opgave jo!


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2011 af Walras

Du har opgivet funktionen 

f(x)=x^4-3x^2-4,

der har en tangent i punktet (2,f(2)), som du da bliver bedt om at finde. 

Kogebogseksempel:

1) Start med at finde f(2). Indsæt 2 på x's plads i f(x) og udregn da f(2).

2) Differentier f(x), så du får f'(x).

3) Udregn f'(2) ved at indsætte 2 på x's plads i f'(x).

4) y=ax+b, der kan skrives som i din opgave f(2)=f'(2)*2+b og find b.

5) Opskriv tangentens ligning.


Skriv et svar til: matematik, korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.