Matematik

isoler d

29. marts 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: C-niveau

R=(4*p)/(pi*d^2) *l

skal isolere d

får:

d^2=(4*p*l)/(R*pi)

d=sqrt((4*p*l)/(R*pi))


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2011 af Walras

Det er rigtigt nok ud. Du kan eventuelt skrive det, som

d=2*sqrt(p*I/(R*pi))


Skriv et svar til: isoler d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.