Almen studieforberedelse (AT)

AT-synopsis 11 - metode afsnit

30. marts 2011 af KasperdenStore (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hey guys, nogen der kan give mig nogle kommentarer til mit metode afsnit, jeg har skrevet om den perfektionerede krop og sundhedsidealet, under emnet ''at være på'' hvor iscenesættelse af sig selv og moderne teknologi skal indgå.

Metode

Jeg valgt at skrive om den perfektionerede krop og sundhedsidealet, da det er noget jeg synes er et vigtigt emne indenfor det overordnet emne ’’at være på – muligheder og problemer’’ når man snakker om iscenesættelse af sig selv, og moderne teknologi.
Jeg vil forsøge at skabe et overordnet billede af den perfektionerede krop, og sat det i kontrast med sundhedsidealet, og for at jeg kan gøre det har jeg valgt at inddrage fagene Idræt og Biologi, da disse to fag hænger godt sammen med mit valgte emne.
Jeg vil benytte den biologiske metode ’’iagttagelse’’
Iagttagelserne kaldes empiri og kan anvendes til at udvikle biologiske teori. Det kaldes den induktive metode, man går fra noget konkret til det almene. Man går fra sanseerfaring til betragtning. Man undersøger alle de iagttagelser, data og undersøgelser man har fundet til at få et sammenhængende sæt af forestillinger og antagelser der tjener til at forstå eller forklare virkeligheden.
Alle undersøgelser og statistikker jeg har inddraget stammer fra en række forskellige eksperter, jeg har ikke selv været igennem iagttagelserne for at opnå den viden jeg ville have brug for, for at kunne besvare min oneliner, men benyttet mig af deres.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. marts 2011 af JJ-cool (Slettet)

det bør også fremgå, hvilke fordele og ulemper metoden/metoderne har samt de anvendte fags fortrin og mangler i forbindelse med at belyse din sag


Svar #2
30. marts 2011 af KasperdenStore (Slettet)

Thanks for dit svar, men forstår ikke helt forskellem mellem fordele og ulemper metoden har, og de anvendte fags fortrin og mangler, for mig at se virker det som det er en gentagelse bare med andre ord


Skriv et svar til: AT-synopsis 11 - metode afsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.