Matematik

beskriv potensmodellen

05. april 2011 af silja24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Jeg er igang med denne opgave og forstår simpelthen ikke hvad jeg skal gøre... Håber der er nogen der kan hjælpe..

Beskriv potensmodellen

y= b . xa

og gør rede for betydningen af konstanterne a og b.

 

Vis desuden at både ligefrem og omvendt proportionalitet:

og funktionerne med forskrifterne 

alle er potensfunktioner.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. april 2011 af mathon

         Vis desuden at både ligefrem og omvendt proportionalitet:

         og funktionerne med forskrifterne     y = a·x = a·x1       y = a/x = a·x-1

         alle er potensfunktioner.                   y = x2 = 1·x2         y = √(x) = 1·x½


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2012 af jamileh (Slettet)

Jeg har foegt det somme opgave som stor her på nette. men jeg kan ikke foklar den.

kan i hjælp mig?


Skriv et svar til: beskriv potensmodellen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.