Matematik

procent

06. april 2011 af alibaba1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen, der kan hjælpe mig med at løse den opgave.

En pris stiger 40%, og efter et fald på 20% er den 952 kr. Hvor stor var den oprindeligt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2011 af mathon

                      p·1,2·0,8 = 952

                      p = 952·1,2-1·0,8-1 =


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2011 af Esbenps

 Mathon, jeg tror, du mener 1,4 istedet for 1,2, ikk'?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2011 af mathon

det gør jeg da!!!

                                 p = 952·1,4-1·0,8-1


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2011 af Esbenps

 :-)


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.