Kemi

molekyle masse

06. april 2011 af frenge (Slettet)

En liter af en ukendt gas har ved 20 grader celsius om en atmosfæres tryk en masse på 1,83 g. Beregn stoffets molekylmasse.


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. april 2011 af 282726 (Slettet)

Jeg tror du skal bruge idealgasloven p * V = n * R * T

p = tryk i bar

V = volumen i liter

n = mol af gas

R = gaskonstant på 0,083

T temepratur i kelvin

Jeg håber det måske kan hjælpe dig lidt videre :)


Svar #2
06. april 2011 af frenge (Slettet)

okay tak hvilken skal jeg isolere


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. april 2011 af majajean (Slettet)

hvor mange bar er 1 atm så?

og hvad hvordan kommer formlen til at se ud hvis man ikke har nogen mol?


Skriv et svar til: molekyle masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.