Matematik

3 ligninger med 3 ubekendte.

07. april 2011 af ozmix (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej Studieportalen!
Jeg har et eeeennnnnooooorrrrrrmmmmmtttt problem! Jeg står og skal til den mundtlige / skriftlige prøve i matematik 10 klasse her til foråret, og jeg er virkelig ikke parat?
Det sidste år har jeg haft den her neurotiske lærer der er vildt underlig, og ligger virkelig ikke op til de krav jeg personligt ville stille til en matematik lærer '' + at han af en eller anden grundt altid har en kniv på sig?'' Men ligemeget ..

Mit spørgsmål vil være ; Er det muligt for jer at skrive nogle opgaver til mig med 3 ligninger med 3 ubekendte?

Jeg skal på gymnasiet til næste år, og vil derfor viiirkelig gerne være parat.
Jeg håber i vil tage mit spørgsmål seriøst, og at i kan finde nogle opgaver til mig.

Mvh. Jonas 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. april 2011 af kuntz15 (Slettet)

Rolig nu :)

Fortæl lige først om du har styr på 2 grads ligninger, samt 2 ligninger med 2 ubekendte ?

Hvis du ikke kan det, så er det nok ikke ret smart at begynde på et højere niveau.

Men hvis du gerne vil gå igang med det, så start med det her 

x+y+z=4
3x+2y-3z=4
2x+y-7z=-3


Svar #2
07. april 2011 af ozmix (Slettet)

 desværre har ligninger aldrig rigtig været mig. Jeg har altid kun være på højt niveau i de skriftlige fag. 
Men selvfølgelig er de ligninger som er 6 klasses niveau ikke det store problem, men når vi først kommer højere op er det underligt. Jeg snakkede med min matematik lærer om den ligning's ting du lige har sendt, og han siger at den ikke kan regnes ud fordi jeg ikke kender kordinaterne i det kordinat system den skal være i , eller sådanne noget. Er viiildt forviret s:

jonas.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2011 af kuntz15 (Slettet)

 Prøv at start med en 2 grads ligning så

x+ 8x = 0

Start med den


Svar #4
07. april 2011 af ozmix (Slettet)

 okay. jeg er på vej hjem fra skole. så skriver senere svar.

jonas


Svar #5
07. april 2011 af ozmix (Slettet)

jeg ved ikke om det bliver for besværligt, men jeg skal faktisk bruge hjælp til den. hvis du kunne skrive en hvor du regner den ud helt fra bunden, også 1-5 stykker hvor jeg selv skal regne dem ud. Så kan jeg bbruge den som du har regnet ud som skitse.


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. april 2011 af kuntz15 (Slettet)

 du kan kontakte mig på min e-mail, hvis du har brug for hjælp til at lære den slags matematik :)


Skriv et svar til: 3 ligninger med 3 ubekendte.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.