Matematik

Angivelse af hældning og koordinater til retningsvektor

18. marts 2013 af Keseny - Niveau: B-niveau

Linjen m går gennem punkterne A(-2,-3) og B (8,-1). Angiv dens hældning samt koordinaterne til en retningsvektor med hele koordinater.

 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2013 af peter lind

Hældning Δy/Δx   Retningsvektor AB


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. marts 2013 af Andreww (Slettet)

#0

Retningsvektoren AB=(8-(-2), -1-(-3))


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. marts 2013 af Søreb (Slettet)

Start med hældningen først!
Hældningen Δy/Δx = Y2- Y1/ X2-X1


Svar #4
20. marts 2013 af Keseny

Okay, jeg har fundet hældningen. 2/10. Hvordan finder jeg så koordinaterne til en retningsvektor med hele koordinater?


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. marts 2013 af peter lind

se #1 eller #2


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. september 2013 af mathon

   retningsvektor
                                r = k • [1,a]                r's koordinater ønskes hele.


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. marts 2015 af mzs1998 (Slettet)

hvordan finder man så K?


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. marts 2015 af mzs1998 (Slettet)

#6

   retningsvektor
                                r = k • [1,a]                r's koordinater ønskes hele.

hvordan finder man k 


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. marts 2015 af peter lind

k kan være hvad som helst. Det nemmeste er at sætte k=1.


Skriv et svar til: Angivelse af hældning og koordinater til retningsvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.