Matematik
Overgangsformler og graf?
19. juni 2008 af
Poellemor (Slettet)
Hola
Jeg skal op i mundt. b-niveau på Tirsdag og er lidt i tvivl mht til to ting:
Graf og overgangsformler (Cosnius og Sinus)
Er der nogen der kan fortælle mig hvad det er eller give en definition af det? Er lidt lost!
Har skrevet det samme tidligere - men prøver nu med ny overskrift da jeg intet svar fik!
Jeg skal op i mundt. b-niveau på Tirsdag og er lidt i tvivl mht til to ting:
Graf og overgangsformler (Cosnius og Sinus)
Er der nogen der kan fortælle mig hvad det er eller give en definition af det? Er lidt lost!
Har skrevet det samme tidligere - men prøver nu med ny overskrift da jeg intet svar fik!
Svar #1
19. juni 2008 af mathon
sin(x+(pi/2)) = sin(x)*cos((pi/2))+cos(x)*sin((pi/2)) = sin(x)*0+cos(x)*1 = cos(x)
cos(x-(pi/2)) = cos(x)*cos((pi/2))+sin(x)*sin((pi/2)) = cos(x)*0+sin(V)*1 = sin(x)
cos(x-(pi/2)) = cos(x)*cos((pi/2))+sin(x)*sin((pi/2)) = cos(x)*0+sin(V)*1 = sin(x)
Svar #2
19. juni 2008 af Poellemor (Slettet)
Kan du forklare mig hvad du mener med det?
Ang. overgangsformler?
Ang. overgangsformler?
Skriv et svar til: Overgangsformler og graf?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
