Matematik

cirkler og diameter HJÆLP

26. marts 2014 af monawang (Slettet) - Niveau: B-niveau

der er givet punkterne A(1,3) og B(5,5)

bestem en linging for den cirkel, der har AB som diameter?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2014 af SuneChr

Det begynder at ligne en malstrøm af opgaveudfordringer. Er det korrekt?
Forsøger du, inden du lægger alle disse opgaver ud, selv at gå i gang med dem forinden?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2014 af hesch (Slettet)

Centrum midt mellem A og B :   ( 3  ,4 ).

Diameter = afstand mellem A og B. Benyt Pythagoras.

Radius = diameter / 2.

Cirklens ligning:  ( x - x0 )2 + ( y - y0 )2 = R2 .     ( x0 , y0 )  = ( 3 , 4 )


Skriv et svar til: cirkler og diameter HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.