Matematik

Maple: Vektor

29. marts 2014 af Niko83 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej til Alle.
Jeg vil plot-te planer i Maple. Kan nogen hjælpe med at plot-te planer  Maple?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

(plotte?)

Mon ikke du skal starte med at definere planens ligning?


Svar #2
29. marts 2014 af Niko83 (Slettet)

hvordand definerer man planens ligning?.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

En plan har generelt en ligning af formen

        ax + by + cz + d = 0


Svar #4
29. marts 2014 af Niko83 (Slettet)

der er tale om at definere i maple som f.eks. -544*x-1836*y+1296*z=-228412

og 326*x+75*y-135*x=16925 og derefter plotte de to planer i maple.
Jeg vil bare tegne planerne i Maple, hvis jeg kunne


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det må vel så fremgå af manualen til Maple, hvordan man plotter en plan.


Svar #6
29. marts 2014 af Niko83 (Slettet)

jeg kan ikke finde ud, hvordan man kan plotte to planer eller flere i maple. 


Skriv et svar til: Maple: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.