Matematik

Procentregning

31. marts 2014 af Mathildesss (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Kan i hjælpe med opgave 15, 16, 18 og 22?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2014 af PeterValberg

15) hvis 2 elever er 10% (en tiendedel), hvor mange elever er der så i klassen ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. marts 2014 af PeterValberg

16)

 \frac{18}{40}\cdot 100\%=\;?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. marts 2014 af PeterValberg

18)

dividér 90 med 45 (det giver dig værdien, der svarer til 1%)
multiplicér med 100

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
31. marts 2014 af Mathildesss (Slettet)

#1
Er der så ikke 20 elever?

Svar #5
31. marts 2014 af Mathildesss (Slettet)

Mange tak! :)

Brugbart svar (1)

Svar #6
31. marts 2014 af PeterValberg

Du burde måske se denne [ VIDEO ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #7
31. marts 2014 af PeterValberg

#4 Jo, der er 20 elever i klassen

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #8
31. marts 2014 af Alex999 (Slettet)

16)
Du kan lave det om til et brøk.
18/100 x 40/1 = ...
Og når vi ganger med brøker skal man man bare gang tæller med tæller og nævner med nævner.
18 x 100 = 1800
40 x 1 = 40
Så skal man dividere 1800 med 40 = 45
Så resultatet er 45.
Håber det hjalp!!

Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.