Matematik

hjælp?? grafer ?

01. april 2014 af lottebc1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Grafen for en eksponentiel funktion går gennem punktet (0, 12) og har en relativ tilvækst pr. enhed på -5,6 %.

a. Bestem forskriften for funktionen.
b. Bestem y-værdien for x = 15

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. april 2014 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. april 2014 af mathon

Du har, at sammenhængen
er
                                        \small \small y=12\cdot a^x=12\cdot \left ( 1+\left ( -0,056 \right ) \right )^x = 12\cdot 0,944^{x}


Skriv et svar til: hjælp?? grafer ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.