Matematik

Vektor:::

10. april 2014 af Niko83 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej til Alle. Kan nogen kige på 10 c). og fortælle hvordan man kan løse opgaven?

http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/120815%20Mat%20A%20stx.ashx

Med venlig hilsen


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Bestem skæringspunktet mellem planen, hvis ligning er givet før a), og linien, hvis parameterfremstilling er givet over c).


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2014 af mathon


    skæringspunktet mellem planen
                                                             -25x+16z=0
    og linjen
                                                             \begin{pmatrix} x\\y \\ z \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 0\\0 \\ 150 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 16\\60 \\ -25 \end{pmatrix}

   kræver
                                                            -25\cdot \left (16t \right )+16\cdot \left (150-25t \right )=0

                                                            -(t-3)=0
                                                            

                                                                


Skriv et svar til: Vektor:::

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.