Matematik

Penge

19. april 2014 af bobeå - Niveau: 7. klasse
Hvor mange penge er det 39,00 dollar i Danske kroner ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2014 af 123434 (Slettet)

Går an på kursen

Vi forestiller os at kursen er 550(100dollars=550 danske kroner)

39 dollars=39*550/100=214,5kr


Svar #2
19. april 2014 af bobeå

Ok tak for hjælpen

Skriv et svar til: Penge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.