Matematik

Hvor høj er stigningen over en tre-årig periode?

25. april 2014 af Mart96 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Y = 1,0377e^0,7141*x  → y = 1,04 * (e^0,741) * x → y = 1,04 * 2,098^x → a = 2,098 → r = a - 1 = 1,098 → 1,098 * 100 = 110 % 

Jeg har en eksponentiel udvikling med en stigning på 110 % over anmeldte AIDS-ramte pr. år. 
Nu skal jeg så finde ud af hvor mange procent antallet stiger over en tre-årig periode. 
Nogen der kan give mig en ide om hvordan jeg regner det ud? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det beregnes så af

       1 + r3 = 1,0983 .


Skriv et svar til: Hvor høj er stigningen over en tre-årig periode?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.