Matematik

Procent

28. april 2014 af CamillaAagedal (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle. Jeg har problemer med at løse en opgave. Jeg håber I vil hjælpe. Mange tak på forhånd. 
- Jeg har vedhæftet en fil med opgaven. 

Vedhæftet fil: hjælp mat.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2014 af mathon

hjælp mat.PNG

Du har
                             1+r_y=\left ( 1+r_x \right )^{0,631}

                             1+r_y=1,40^{0,631}=1,23654

                             r_y=0,23654\approx 23,7\%


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Beregn

        (y(x+0,40x) - y(x)) / y(x)

ud fra den opgivne forskrift, og gang det med 100% .


Svar #3
28. april 2014 af CamillaAagedal (Slettet)

Vil det sige: 1+0,400,631 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Benyt parenteser! Det vil sige

        (1+0,40)0,631 - 1 = 1,40,631 - 1


Svar #5
28. april 2014 af CamillaAagedal (Slettet)

Årh okay, jeg kunne ikke se resten af dit svar #1. 
Mange tak for hjælpen #1 #2. 


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.