Kemi

ligevægt

01. maj 2014 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle, som vil hjælpe med denne opgave? :)

Screen Shot 2014-05-01 at 08.00.44.png


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2014 af mathon

a)

                                             N_{2}\; \; \; +\; \; \; 3\; H_{2}\; \; \; \rightarrow \; \; \; 2\; NH_{3}\; \; \; +\; \; \; Q


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2014 af mathon

b)

       Ligevægtskonstanten ved
       den pågældende temperatur:
                                                               \frac{\left [N \! H_{3} \right ]^2}{\left [ N_{2} \right ]\cdot \left [ H_{2} \right ]^3}=\frac{\left (0,07\; M \right )^2}{\left (0,03\; M \right )\cdot \left ( 0,02\; M \right )^3}=20417\; M^{-2}


Skriv et svar til: ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.