Fysik

Hvordan kan det være?

05. maj 2014 af ranimukerji (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej 

Jeg har svaret på alle delopgaver i den vedhæftet opgave, men nogle af resultaterne giver ikke mening.

Jeg får resultaterne til:

b) s(t)= 0.5*(1.7 m/s^2) *(12s)^2 = 10, 2 m

c)  v(t)=(1.7 m/s^2) *12 s = 20,4 m/s

d)  s(t)= 0.5*(1.7 m/s^2) *t^2

    100 m =  0.5*(1.7 m/s^2) *t^2

     t= 10 s       

Dette resultat giver ingen mening, fordi hvordan kan bilen køre 100 m på 10 s, da den i b) kørte 10,2 m på 12 s??

e)

Vedhæftet fil: Fysik 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2014 af Syenite (Slettet)

Fordi du i b) har en regnefejl.


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

#0

I opgaven er accelerationen givet til a = 1,75 m/s2 , så der er ingen grund til at runde den ned til 1,7 m/s2 .

I b) har du en regnefejl. Du har kun ganget med t, ikke med t2 .


Skriv et svar til: Hvordan kan det være?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.