Matematik

Find skæringspunkter mellem to parabler

06. maj 2014 af JohnJensen123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Find skæringspunkterne mellem f(x) = 0,5x^2+3x og g(x) = -0,5x^2-2x+6

Jeg ved at man skal sætte f(x) lig med g(x)

Det er det med at reducere jeg ikke helt har styr på.

Kan nogen hjælpe? Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2014 af peter lind

f(x) = g(x) er en andengradsligning, som du kan løse


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2014 af mathon

    du har så:

                            \small 0,5x^2+3x = -0,5x^2-2x+6

                            \small x^2+5x -6=0

                 
 


Skriv et svar til: Find skæringspunkter mellem to parabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.