Matematik

Besparelse i procent?

06. maj 2014 af interesseret (Slettet) - Niveau: 8. klasse

3000 er blevet til 2250 kr = 750 kr i besparelse
Hvad er besparelsen i procent? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2014 af UkendtGuru (Slettet)

750*100/3000 =


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2014 af UkendtGuru (Slettet)

Det vil så sige 25 procent.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2014 af SuneChr

# 2 og 4
25% er ikke resultatet af # 1 eller # 4
men
25% er resultatet af    100\, ^{o}\! /_{o}\cdot \frac{750}{3000}

   


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2014 af 123434 (Slettet)

(3000-2250)/3000*100=25%

Divider med det oprindelige tal, som er 3000


Svar #5
06. maj 2014 af interesseret (Slettet)

Hvad med disse to? 

15000 kr giver 225 kr i rente på et år - hvad er den årlige rentesats? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. maj 2014 af SuneChr

100\; \textup{o/o}\cdot \frac{225}{15000}


Skriv et svar til: Besparelse i procent?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.