Matematik

Funktion

09. maj 2014 af Stilleogroligtknaldpå (Slettet) - Niveau: C-niveau

heløø, har den her matematik opgave tænkte på noglw kunne hjælpe?

Vedhæftet fil: Funktions opgave stx.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2014 af mathon

a)

     multiplicer
                         \left ( 20+x \right )\cdot \left ( 200-5x \right )

b)
                         f(x)=-5x^2+100x+4000
     har maksimum for
                                      x_{T}=\frac{-b}{2a}=\frac{-100}{2\cdot \left ( -5 \right )}            førstekoordinaten til parablens toppunkt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2014 af hesch (Slettet)

b)  Find toppunkt for parablen.


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.